Skip to main content

Kickboksen & boksen in Dronten!

Bij Gym Inn in Dronten bieden we onze leden niet alleen een breed scala aan fitness- en ontspanningsmogelijkheden, maar ook de kans om zowel kickboksen als boksen te beoefenen in ons sport- en lifestylecentrum. Iedereen is welkom bij ons. Ongeacht je ervaring.

Wat is kickboksen?

Kickboksen is een vechtsport waarbij zowel stoten als trappen met de benen zijn toegestaan. Het is een uitdagende training die helpt bij het ontwikkelen van kracht, snelheid, uithoudingsvermogen en flexibiliteit. Kickboksen combineert elementen van boksen en karate, waardoor het een gevarieerde sport is.

Wat is boksen?

Boksen is een vechtsport waarbij alleen stoten met de vuisten zijn toegestaan. Het draait om techniek, precisie en snelheid. Boksen is een geweldige manier om je cardiovasculaire conditie te verbeteren, je bovenlichaamspieren te versterken en je zelfvertrouwen te vergroten.

De voordelen van kickboksen en boksen:

 1. Verbeterde conditie: Zowel boksen als kickboksen zijn intensieve cardio-workouts die helpen bij het verbranden van calorieën en het verbeteren van je uithoudingsvermogen.
 2. Versterking van  je spieren: Kickboksen en boksen richten zich op verschillende spiergroepen, waaronder armen, schouders, buikspieren en benen, wat leidt tot een algehele versterking van je lichaam.
 3. Zelfverdediging: Je leert waardevolle zelfverdedigingstechnieken en verbetert je reflexen en reactievermogen.
 4. Stressvermindering: Het uiten van energie en frustraties in een veilige omgeving kan stress verminderen en je humeur verbeteren! Zware dag gehad op het werk? Kom boksen of kickboksen in Dronten!

Het verschil tussen boksen en kickboksen

Het belangrijkste verschil is dat kickboksen het gebruik van zowel stoten als trappen omvat, terwijl boksen zich alleen richt op stoten met de vuisten. Beide sporten vereisen techniek, kracht en snelheid, maar kickboksen biedt meer variatie in beweging en aanvallen.

Bij Gym Inn in Dronten heten we sporters van alle niveaus welkom om kickboksen en boksen te komen beoefenen. Of je nu een beginner bent die de basis wil leren of een ervaren vechtsporter bent die zijn of haar vaardigheden wilt verbeteren, onze gekwalificeerde instructeurs staan klaar om je te begeleiden. Kom langs en ontdek de kracht, discipline en het plezier van kickboksen en boksen in ons sport- en lifestylecentrum in Dronten. Je zult versteld staan van de resultaten die je kunt bereiken!

HIIT Functional Area
Functional Area
High End Cardio Area
Fitness Area
Power Area
Lounge Area
Sport- & Loungebar
Dames kleedkamer & sauna
Heren kleedkamer & sauna
HIIT & Group Area

Sporten

Sporten hoe jij dat wilt! Zelfstandig of onder professionele begeleiding. Ga voor een intensieve circuittraining, werk aan je algehele gezondheid én verbreek al je persoonlijke records.

Loungen

Even bijkomen na de intensieve workout? Of misschien gewoon even lekker loungen onder het genot van een gezonde smoothie – je bent van harte welkom in onze trendy lounge!

(Net)werken

Door onze krachten te bundelen met zelfstandige (lokale) ondernemers in de fitness-, beauty-, lifestylebranche, vormen wij dé one stop shopping voor Dronten en omgeving op het gebied van een gezonde lifestyle!

Sport

 • High-End Cardio
 • Plate loaded & Free weights
 • Crossfun en circuittraining
 • Groepslessen
 • Persoonlijke begeleiding

Lifestyle

 • (Medische) Fysiotherapie
 • Professionele zonnestudio
 • Beauty & Health salon
 • Douche- en luxe sauna’s

Lounge

 • Trendy loungebar
 • Gezonde smoothies en snacks
 • Relaxte zit- en werkplekken
 • Gratis Wi-Fi

(Net)werken

 • Gym Inn Partners
 • (Flex)werkplekken
 • Beschikbare kantoor units
 • DPD Parcelshop

Tarieven boksen & kickboksen Dronten

Ready.. set… GO! Ben jij klaar om te komen boksen of kickboksen in Dronten? Alle getoonde prijzen gelden per 4 weken.

All-Inn Membership

7 dagen per week onbeperkt sporten. Inclusief douche en sauna. Looptijd 12 maanden.

€39,50

All-Inn Membership FLEX

7 dagen per week onbeperkt sporten. Inclusief douche en sauna. Maandelijks opzegbaar.

€44,50

All-Inn Membership DUO

Hét All-Inn abonnement speciaal voor gymbuddies! Gezellig samen sporten (of alleen). Wordt van één rekening geïncasseerd. Looptijd 12 maanden.

€72,00

Family Membership

Gezellig (en extra voordelig!) sporten met het hele gezin. Iedereen een eigen pas, waarmee tegelijk of individueel kan worden gesport. Looptijd 12 maanden.

€85,00

All-Inn Membership GOLD

Ga voor goud! All-Inn membership + maandelijks 1 uur PT, persoonlijke schema's, intake, metingen, evaluatie en bijsturing. Looptijd 12 maanden.

€69,50

All-Inn Membership SENIOR

Speciaal voor alle senioren die graag (weer) fit willen worden en blijven. 7 dagen per week sporten tussen 10:00 en 17:00. Looptijd 12 maanden.

€29,50

Membership KIDS

Speciaal voor de jongere sportliefhebber (tot 15 jaar) die graag kennis wil maken met fitness door mee te doen aan de groepslessen. Looptijd 12 maanden.

€29,50

10-Rittenkaart

Liever geen abonnement? Kies dan voor de 10-rittenkaart voor Gym Inn Dronten • 12 maanden geldig • Vrijblijvend sporten • Inclusief douche en sauna

€75,00

20-Rittenkaart

Liever geen abonnement? Kies dan voor de 20-rittenkaart voor Gym Inn Dronten • 12 maanden geldig • Vrijblijvend sporten • Inclusief douche en sauna

€140,00

10-Rittenkaart Personal Training

10 workouts met een van onze gecertificeerde Personal Trainers • Abonnement niet nodig • Bepaal zelf wanneer je wil trainen

€450,00

20-Rittenkaart Personal Training

10 workouts met een van onze gecertificeerde Personal Trainers • Abonnement niet nodig • Bepaal zelf wanneer je wil trainen

€800,00

Dagpas

Liever geen abonnement, maar wel zo nu en dan een dagje bij Gym Inn sporten? Kies dan voor de dagpas!

€9,50

Weekpas

Liever geen abonnement, maar wel zo nu en dan een weekje bij Gym Inn sporten? Kies dan voor de weekpas!

€14,50

All-Inn Xperience [Add-on]

Naast fitness bij Gym Inn Dronten ook toegang tot de groepslessen van The Workout Experience Deze prijs wordt bij je huidige Gym Inn Dronten abonnement opgeteld.

€15,00

N'Joy Sportdrank [Add-on]

Blijf goed gehydrateerd tijdens je workouts met onbeperkt N'Joy Vitaminwater • Slechts €1,12 per week • Gratis bidon • Prijs komt bovenop je huidige Gym Inn abonnement

€4,50

Bij ons All-Inn jaarlidmaatschap geldt een lidmaatschap van een jaar en is vervolgens opzegbaar (met een opzegtermijn van één periode). Liever een flexibelere optie? Kies dan voor ons All-Inn Flex Membership. Hierbij kun je  voor elke nieuwe betaalperiode opzeggen (met inachtname van een opzegperiode van 30 dagen).
Let op: Aanbiedingen zijn niet geldig in combinatie met andere acties en gelden niet op reeds gedane aankopen.

Ben jij klaar om te boksen of te kickboksen bij Gym Inn Dronten?!

Voor ieder wat wils – schrijf je snel in!

“Going to the gym is great for your body, but it’s also great for your mind.” – Rory McIlroy

GYM INN: DÉ NIEUWE SPORTIEVE HOTSPOT VAN DRONTEN! 

GYM INN: DÉ NIEUWE SPORTIEVE HOTSPOT VAN DRONTEN! 

GYM INN: DÉ NIEUWE SPORTIEVE HOTSPOT VAN DRONTEN! 

GYM INN: DÉ NIEUWE SPORTIEVE HOTSPOT VAN DRONTEN! 

GYM INN: DÉ NIEUWE SPORTIEVE HOTSPOT VAN DRONTEN! 

GYM INN: DÉ NIEUWE SPORTIEVE HOTSPOT VAN DRONTEN! 

Waar zijn jullie gevestigd?

Wij zijn gevestigd aan de Noord 63A, op loopafstand van station Dronten.

Wat zijn de openingstijden?

GYM INN
Maandag t/m vrijdag: 06:00 – 00:00
Zaterdag en zondag: 09:00 – 17:00

PAKKETSERVICE
Maandag t/m vrijdag: 06:00 – 22:00
Zaterdag en zondag: 09:00 – 07:00

Let op: onze pakketservice is tijdens feestdagen gesloten.

Zijn jullie 'coronaproof'?

Wij zijn 100% coronaproof. Zo beschikken we over een zeer modern ventilatiesysteem, zijn er overal extra hygiënische oplossingen geplaatst, is er voldoende afstand tussen alle apparatuur en is onze lounge erg ruim opgezet. Dankzij de beschikbare oppervlakte van ruim 2200 m2 is er dus genoeg plek én afstand voor iedereen.

Zijn jullie geopend op feestdagen?

Zie deze link voor onze aangepaste openingstijden rondom de feestdagen.

Informatie

Gym Inn Dronten
De Noord 63A
8251 GM Dronten

T: 0321 – 350 222
E: info@gyminn-dronten.nl

Contact

Staat jouw vraag er niet tussen? Heb je een opmerking, of wil je gewoon wat extra informatie? Neem dan gerust even contact met ons op!

Contact