Skip to main content
ACTIE

Overstapservice Gym Inn

Ontevreden met je huidige sportschool en overweeg je de overstap naar Gym Inn? Profiteer van onze GRATIS overstapservice voor een moeiteloze en voordelige overgang, zonder dat je dubbele abonnementskosten hoeft te betalen. Gedurende de overstapperiode kun je al gratis genieten van alle faciliteiten bij Gym Inn!

Hoe het werkt? Simpel! Kom gezellig bij ons langs en meld je bij de balie. Wij regelen de rest!

All-Inn Fitness bij Gym Inn

Je hebt de wens om te fitnessen, maar je huidige sportschool voldoet niet volledig aan je verwachtingen, en bijkomende kosten wil je vermijden. Daarom bieden wij je de gelegenheid om tijdens de overstapperiode kosteloos bij ons te fitnessen. Op deze manier kun je moeiteloos en zonder extra kosten overstappen.

Fitness bij Gym Inn Dronten garandeert dat je het maximale uit je workout haalt. Met meer dan 4000 m2 aan sportplezier beschikken we over de nieuwste cardioapparatuur, een uitgebreid assortiment aan krachtapparatuur, gedreven (personal) trainers, doucheruimtes, sauna-faciliteiten en een gezellige loungebar.

Ben je fan van groepslessen? Schrijf je dan in voor The Workout Experience of kies voor een combinatieabonnement. The Workout Experience biedt het meest dynamische aanbod aan groepslessen ooit; van spinning, Zumba, full-body workouts en BBB tot taekwondo, kickboksen en nog veel meer.