Skip to main content
KLAAR OM WEER DEEL UIT TE MAKEN VAN GYM INN?

Keer terug naar het beste sport en lifestylecentre van Flevoland.

We hebben te gek nieuws voor je! Gym Inn Sport en Lifestyle Center is onlangs door de genomineerd tot de beste fitnessclub in FLEVOLAND. Dat betekent dat we de coolste sportplek in de regio zijn. En volgens de wethouder zijn we ook nog eens super uniek in Dronten!

THE WORKOUT EXPERIENCE

Maak kennis met alle vernieuwingen.

We begrijpen dat je in het verleden elders hebt besloten om ons te verlaten, maar we hebben nauwlettend gekeken naar de redenen achter jouw keuze. In 2023 hebben we hard gewerkt om al je punten van ontevredenheid aan te pakken en op te lossen. We zijn er trots op te kunnen aankondigen dat we zelfs de gehele bovenverdieping van het Jysk-gebouw hebben overgenomen en omgetoverd tot een high-end groepsles experience onder de naam The Workout Experience. Ja - je leest het goed, de volledige verdieping boven Jysk is nu dus onderdeel van ons sportcentrum!

SCOOR JOUW PERSOONLIJKE DEAL.

Benieuwd naar jouw persoonlijke aanbod?

We willen je als zeer gewaardeerd ex-member, graag een uniek en persoonlijk aanbod doen om terug te keren naar Gym Inn. Vul het contactformulier hieronder in en wij nemen zo snel mogelijk telefonisch (of per e-mail) contact met je op.

  • 2000 m2 toegevoegd onder The Workout Experience
  • Meest dynamische aanbod in groepslessen ooit (zie rooster)
  • Nieuwe fitness- en krachtapparatuur toegevoegd
  • 100 m2 aan extra ruimte gecreeërd
  • Toegewijd personeel dat zorgt voor striktere naleving van onze reinigingsprotocollen

Vul je gegevens in en ontvang jouw persoonlijke aanbod.