Skip to main content

Yoga in Dronten?

Bij Gym Inn in Dronten bieden we niet alleen een scala aan fitness- en ontspanningsmogelijkheden, maar ook de kans om yoga te beoefenen in ons sport- en lifestylecentrum. Ontdek hier wat yoga is, de voordelen ervan, en waarom je zou moeten beginnen aan yoga.

 

Wat is yoga?

Yoga is een eeuwenoude praktijk die zich richt op de verbinding tussen lichaam en geest. Het omvat fysieke houdingen, ademhalingstechnieken en meditatie om balans, flexibiliteit en innerlijke rust te bevorderen. Yoga biedt een holistische benadering van welzijn en kan worden aangepast aan verschillende niveaus en doelen. Wil je yoga beoefenen in Dronten? Schrijf je in!

 

De voordelen van yoga in Dronten.

 1. Flexibiliteit en balans: Yoga helpt bij het verbeteren van je flexibiliteit en het vergroten van je bewegingsbereik. Het beoefenen van verschillende houdingen versterkt ook je spieren en verbetert je evenwicht.
 2. Stressvermindering: Een van de meest gewaardeerde voordelen van yoga is stressvermindering. Door bewuste ademhaling en meditatie leer je spanning los te laten en innerlijke rust te vinden.
 3. Verbeter je houding: Yoga moedigt een gezonde lichaamshouding aan door bewustzijn van je lichaam en houding. Dit kan helpen bij het verminderen van rug- en nekpijn.
 4. Mentaal welzijn: Yoga bevordert mentale helderheid, concentratie en emotionele stabiliteit. Het kan helpen bij het verminderen van angst en depressie.
 5. Verbeter je ademhaling: Yoga leert je diep en volledig te ademen, wat de longcapaciteit vergroot en stress verlicht.
 6. Voor meer energie: Regelmatige yoga-oefeningen kunnen je energieniveau verhogen en vermoeidheid verminderen.

Waarom beginnen aan yoga?

Twijfel je nog om te beginnen aan yoga? Het is goed om te weten dat onze yogales in Dronten geschikt is voor mensen van alle leeftijden en fitnessniveaus. Het is een zachtaardige maar effectieve manier om je lichaam en geest te verbeteren. Yoga helpt je om bewuster te leven, stress te verminderen en een gevoel van innerlijke rust te vinden in onze vaak hectische wereld. Het kan een waardevolle aanvulling zijn op je fitnessroutine, maar je kunt er ook voor kiezen om alleen aan yoga te doen om je je algehele welzijn te bevorderen.

Bij Gym Inn in Dronten heten we iedereen welkom om de voordelen van yoga te ervaren in ons sport- en lifestylecentrum. Onze deskundige instructeurs begeleiden je graag, ongeacht je ervaringsniveau. Kom langs en ontdek de voordelen van yoga in Dronten voor jezelf!

Schrijf je in!

Sporten

Sporten hoe jij dat wilt! Zelfstandig of onder professionele begeleiding. Ga voor een intensieve circuittraining, werk aan je algehele gezondheid én verbreek al je persoonlijke records.

Loungen

Even bijkomen na de intensieve workout? Of misschien gewoon even lekker loungen onder het genot van een gezonde smoothie – je bent van harte welkom in onze trendy lounge!

(Net)werken

Door onze krachten te bundelen met zelfstandige (lokale) ondernemers in de fitness-, beauty-, lifestylebranche, vormen wij dé one stop shopping voor Dronten en omgeving op het gebied van een gezonde lifestyle!

Sport

 • High-End Cardio
 • Plate loaded & Free weights
 • Crossfun en circuittraining
 • Groepslessen
 • Persoonlijke begeleiding

Lifestyle

 • (Medische) Fysiotherapie
 • Professionele zonnestudio
 • Beauty & Health salon
 • Douche- en luxe sauna’s

Lounge

 • Trendy loungebar
 • Gezonde smoothies en snacks
 • Relaxte zit- en werkplekken
 • Gratis Wi-Fi

(Net)werken

 • Gym Inn Partners
 • (Flex)werkplekken
 • Beschikbare kantoor units
 • DPD Parcelshop

Tarieven yoga Dronten

 

Ready.. set… GO! Ben jij klaar om te sporten én te genieten van yoga bij dé sportieve hotspot van Dronten? Alle getoonde prijzen gelden per 4 weken.

All-Inn Membership

7 dagen per week onbeperkt sporten. Inclusief douche en sauna. Looptijd 12 maanden.

€39,50

All-Inn Membership FLEX

7 dagen per week onbeperkt sporten. Inclusief douche en sauna. Maandelijks opzegbaar.

€44,50

All-Inn Membership DUO

Hét All-Inn abonnement speciaal voor gymbuddies! Gezellig samen sporten (of alleen). Wordt van één rekening geïncasseerd. Looptijd 12 maanden.

€72,00

Family Membership

Gezellig (en extra voordelig!) sporten met het hele gezin. Iedereen een eigen pas, waarmee tegelijk of individueel kan worden gesport. Looptijd 12 maanden.

€85,00

All-Inn Membership GOLD

Ga voor goud! All-Inn membership + maandelijks 1 uur PT, persoonlijke schema's, intake, metingen, evaluatie en bijsturing. Looptijd 12 maanden.

€69,50

All-Inn Membership SENIOR

Speciaal voor alle senioren die graag (weer) fit willen worden en blijven. 7 dagen per week sporten tussen 10:00 en 17:00. Looptijd 12 maanden.

€29,50

Membership KIDS

Speciaal voor de jongere sportliefhebber (tot 15 jaar) die graag kennis wil maken met fitness door mee te doen aan de groepslessen. Looptijd 12 maanden.

€29,50

10-Rittenkaart

Liever geen abonnement? Kies dan voor de 10-rittenkaart voor Gym Inn Dronten • 12 maanden geldig • Vrijblijvend sporten • Inclusief douche en sauna

€75,00

20-Rittenkaart

Liever geen abonnement? Kies dan voor de 20-rittenkaart voor Gym Inn Dronten • 12 maanden geldig • Vrijblijvend sporten • Inclusief douche en sauna

€140,00

10-Rittenkaart Personal Training

10 workouts met een van onze gecertificeerde Personal Trainers • Abonnement niet nodig • Bepaal zelf wanneer je wil trainen

€450,00

20-Rittenkaart Personal Training

10 workouts met een van onze gecertificeerde Personal Trainers • Abonnement niet nodig • Bepaal zelf wanneer je wil trainen

€800,00

Dagpas

Liever geen abonnement, maar wel zo nu en dan een dagje bij Gym Inn sporten? Kies dan voor de dagpas!

€9,50

Weekpas

Liever geen abonnement, maar wel zo nu en dan een weekje bij Gym Inn sporten? Kies dan voor de weekpas!

€14,50

All-Inn Xperience [Add-on]

Naast fitness bij Gym Inn Dronten ook toegang tot de groepslessen van The Workout Experience Deze prijs wordt bij je huidige Gym Inn Dronten abonnement opgeteld.

€15,00

N'Joy Sportdrank [Add-on]

Blijf goed gehydrateerd tijdens je workouts met onbeperkt N'Joy Vitaminwater • Slechts €1,12 per week • Gratis bidon • Prijs komt bovenop je huidige Gym Inn abonnement

€4,50

Bij ons All-Inn jaarlidmaatschap geldt een lidmaatschap van een jaar en is vervolgens opzegbaar (met een opzegtermijn van één periode). Liever een flexibelere optie? Kies dan voor ons All-Inn Flex Membership. Hierbij kun je  voor elke nieuwe betaalperiode opzeggen (met inachtname van een opzegperiode van 30 dagen).
Let op: Aanbiedingen zijn niet geldig in combinatie met andere acties en gelden niet op reeds gedane aankopen.

Ben jij klaar om te starten met yoga bij Gym Inn Dronten?!

Voor ieder wat wils – schrijf je snel in!

Waar zijn jullie gevestigd?

Wij zijn gevestigd aan de Noord 63A, op loopafstand van station Dronten.

Wat zijn de openingstijden?

GYM INN
Maandag t/m vrijdag: 06:00 – 00:00
Zaterdag en zondag: 09:00 – 17:00

PAKKETSERVICE
Maandag t/m vrijdag: 06:00 – 22:00
Zaterdag en zondag: 09:00 – 07:00

Let op: onze pakketservice is tijdens feestdagen gesloten.

Zijn jullie 'coronaproof'?

Wij zijn 100% coronaproof. Zo beschikken we over een zeer modern ventilatiesysteem, zijn er overal extra hygiënische oplossingen geplaatst, is er voldoende afstand tussen alle apparatuur en is onze lounge erg ruim opgezet. Dankzij de beschikbare oppervlakte van ruim 2200 m2 is er dus genoeg plek én afstand voor iedereen.

Zijn jullie geopend op feestdagen?

Zie deze link voor onze aangepaste openingstijden rondom de feestdagen.

Informatie

Gym Inn Dronten
De Noord 63A
8251 GM Dronten

T: 0321 – 350 222
E: info@gyminn-dronten.nl

Contact

Staat jouw vraag er niet tussen? Heb je een opmerking, of wil je gewoon wat extra informatie? Neem dan gerust even contact met ons op!

Contact